Je kan mij elke maand wel ergens op een feestje tegenkomen. Ik kijk dan ook altijd waar de leuke feestjes te vinden zijn.

Elke maand zal ik een selectie maken van LHBTQ feesten in Nederland.

Let op! Dit is geen volledige lijst, maar een selectie die ik zelf gemaakt heb.

 


Zaterdag 2 september, Utrecht, Rubber Season Opening

2 september is Rubber weer terug na een zomerstop. Zelf ben ik nog niet eerder op een regulier Rubber feest geweest, daarom ga ik zelf 2 september een kijkje nemen. De Line up bestaat uit ÆVON, Aron Collar, DiscoQueen en MC Miss Bunty.

Waar: Oudegracht aan de werf 97, 3511AL Utrecht (stad)

Tickets: Voorverkoop € 7,50, deurverkoop € 10,00 (als je voor 23:30 bij de kassa bent dan betaal je € 5,00)


Zaterdag 2 september, Amsterdam, Funhouse meets Atlantis

Funhouse keert 2 september ook weer terug. Funhouse verwelkomt de Atlantis Cruise Amsterdam naar Barcelona gasten.

Klik hier om tickets te bestellen.

Ik ben zelf nog nooit op Funhouse geweest. Ik hoor van mijn vrienden wisselende verhalen over Funhouse. De een vindt het geweldig en gaat er geregeld heen. De ander vindt 1 keer wel genoeg. Zelf ben ik iemand die pas een mening klaar heeft als ik iets zelf heb meegemaakt. 2 september zal echter niet mijn Funhouse ontmaagding worden omdat ik dan al ergens anders ben te vinden.


Zaterdag 16 september, Amsterdam,  3x NYX pres. I Will Survive: It’s Britney B*tch

3x Nyx is een event dat meerdere keren per maand wordt georganiseerd wordt en ik vermaak me er vaak. Ik verheug me echter op 16 september.

Op 16 september eert Nyx de koningin van de bubblegum pop Britney Spears. Baby One More Time, het eerste album van Britney, is een van de weinige cd’s die ik in mijn leven ooit heb gekocht. En als 11-jarige heb ik Britney vaak geluisterd. Een avond met als onderwerp Britney? I’m there.

Tickets: 10 euro. Klik hier voor voorverkoop.


Zaterdag 23 september, Rotterdam, Cocktail Fest – The Second Edition

Tijdens de Rotterdam Pride kun je naar de tweede editie van Cocktail Fest. Met een vette line-up lijkt het een geweldige avond te worden. De eerste editie van Cocktail Fest heb ik niet meegemaakt. Dat ga ik dit keer goed maken.

Op Cocktail Fest vind je verschillende stages. Dit keer kun je genieten van Damage, WTF, Circuit, Rubber, Superball, It’s Party en R.A.W.

Waar? Maassilo.

Klik hier om je tickets in de voorverkoop te kopen (tot 1 september 32,50, vanaf 1 september 34,50).


Andere feesten tijdens de Rotterdam Pride zijn onder meer Stout pride edition @ Themoodsbar en Rotterdam Pride Party @ De Unie.


 

Het belooft een drukke maand voor mij te worden 🙂

Ben ik een te gek feest vergeten? Mailen kan altijd: info@gaylifestyle.nl